تحولات لبنان و فلسطین

بجنورد- استاندار خراسان شمالی گفت: وابستگی و ارتباط مالی ناظران بهداشتی دامپزشکی به کارفرما باید حذف شود تا با اطمینان خاطر بیشتری بتوانند بر سلامت مواد غذایی و مسائل مخاطره آمیز احتمالی نظارت کنند.

وابستگی مالی ناظران بهداشتی به کارفرمایان حذف شود

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمدرضا صالحی در دیدار رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور تصریح کرد: تأکید همیشگی ما بر واگذاری هر چه بیشتر امور به بخش خصوصی است چون تجربه ثابت کرده است بخش خصوصی توانمند می تواند با بازدهی بیشتری کارها را به پیش ببرد.

وی ادامه داد: سازمان نظام دامپزشکی می تواند با کمک دولت و مجلس، پیشنهادهای اجرایی برای حذف ارتباط مالی ناظران بهداشتی با کارفرمایان، تهیه و ارائه کند تا راهکارهای قانونی مناسبی برای آن دیده شود.

وی با اشاره به شعار دامپزشکی یعنی دام سالم، غذای سالم و انسان سالم، اهمیت این حوزه و ضرورت تقویت ابعاد پیشگیرانه در عرصه سلامت را یادآور شد و گفت: برای تقویت مجموعه دامپزشکی استان و بخش خصوصی مثل گذشته آماده مساعدت هستیم.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این که تسهیلات کم بهره ویژه تعاون در استان پیش بینی شده است، متقاضیان اشتغال در بخش خصوصی دامپزشکی می توانند با تشکیل تعاونی، از این تسهیلات برای توسعه و تجهیز امکانات و ارائه خدمات مطلوب به جامعه هدف بهره بگیرند.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور نیز بخش خصوصی و تشکل های صنفی را بازوی قوی دولت خواند و با اشاره به بیستمین سالروز تأسیس این سازمان گفت: ساماندهی فعالیت شاغلان این حرفه، پیگیری حقوق آنان و رسیدگی به تخلفات صنفی، هم چنین امور آموزشی و پژوهشی و صدور پروانه فعالیت ازجمله شرح وظایف سازمان نظام دامپزشکی است.

دکتر صفری با اشاره به وجود بیش از ۸۰۰ بیماری مشترک و قابل انتقال از حیوانات به انسان بیان کرد: تأمین سلامت جامعه موضوعی فراگیر و امری فراتر از درمان است؛ بنابراین خواستار آن هستیم تا برای ارتقای بهداشت و سلامت عمومی و تحول واقعی در این حوزه، به دامپزشکی بیش از گذشته توجه شود.

دکتر احمدی مدیرکل دامپزشکی هم با اشاره به تدابیر اتخاذشده به منظور پیشگیری از بروز بیماری های عمده دام و طیور در استان با ذکر مثالی گفت: درمان هر فرد دچار گزیدگی و مشکوک به هاری ۴۰۰ دلار هزینه در بر دارد، در حالی که با هزینه بسیار کمتر و گسترش برنامه های آموزشی و ترویجی می توان از صرف این هزینه های کلان جلوگیری کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.